Banquet tým – specialisté na maso sous-vide

Tým zkušených šéfkuchařů pomáhá každý den profesionálům ze špičkových restaurací, školních jídelen i provozů rychlého občerstvení napříč celou Českou republikou. 

Banquet tým | Petr Konečný | Pavel Smékal | Josef Veleta

Inspirace a podpora pro Vaši kuchyni

Srdcem Banquet týmu je trojice nadšených odborníků – Petr Konečný, Pavel Smékal a Josef Veleta. Pořádají semináře s živým vařením, inspirují kolegy při tvorbě menu a prezentaci jídel, pomáhají s kalkulacemi pokrmů i splněním podmínek spotřebního koše.

Jak Banquet tým pomáhá

  • Menu ikona | Bidfood

    Sestavení menu

    Pomohou vytvořit atraktivní nabídku jídel, která osloví Vaše zákazníky.

  • Kalkulace ikona | Bidfood

    Kalkulace ceny

    Poradí s optimalizací nákladů při zachování vysoké kvality.

  • Splnění ikona | Bidfood

    Spotřební koš

    Poskytnou tipy, aby byly splněny normy a požadavky na složení pokrmů.

  • Přizpůsobení ikona | Bidfood

    Přizpůsobení receptur

    Navrhnou recepty na míru, aby odpovídaly potřebám i chutím Vašich zákazníků.

  • Prezentace ikona | Bidfood

    Prezentace pokrmů

    Ukážou, jak správně prezentovat jídla, aby zaujala na první pohled. 

  • Školení ikona | Bidfood

    Školení a semináře

    Pořádají tematické akce zaměřené na praktické využití masa sous‑vide.

Semináře

Chcete zažít Banquet seminář představující svět chutí masa sous‑vide?
Podívejte se na aktuální nabídku seminářů a rezervujte si místo. 

Kdo tvoří Banquet tým?

Profesionální kuchaři s bohatými zkušenostmi a hlubokými znalostmi o sous‑vide výrobcích Banquet. Jejich cílem je, aby si zákazníci i kuchaři užili špičkovou kvalitu masa sous‑vide v každé porci.

banquet@bidfood.cz

  • Petr Konečný Banquet tým

    Petr Konečný

    Vedoucí podpory prodeje sous-vide Banquet pro Českou a Slovenskou republiku. 

    Šéfkuchař se čtyřicetiletými zkušenostmi z instituční gastronomie, hotelů i restaurací, vaření ho nejvíce baví od 500 porcí výše a specializuje se na omáčky. Pro Bidfood pracuje již více než 26 let.

     

  • Pavel Smékal Banquet tým

    Pavel Smékal

    Podpora prodeje sous-vide Banquet na Moravě.  

    Zkušený šéfkuchař se specializací na hotelovou kuchyni, v týmu Banquet je jeho doménou tvorba nových receptur a kalkulačních listů.  

     

     

  • Josef Veleta Banquet tým

    Josef Veleta

    Podpora prodeje sous-vide Banquet v Praze a okolí. 

    Zkušený šéfkuchař, který prošel několika pražskými podniky, hotely na karlovarské kolonádě a okusil i práci v zahraničí. 

     

     

Proč s Banquet týmem spolupracovat?

 

Sous-vide maso Banquet představuje dokonalou chuť a jistotu kvality.
S Banquet týmem získáte víc než jen podporu – získáte inspiraci. Naši kuchaři přinášejí ke každému zákazníkovi nejen svoje zkušenosti, ale i nové nápady, a taky úsměv a chuť posouvat gastronomii pořád dál.

Prezentace

Dohodněte si bezplatnou prezentaci sous‑vide Banquet přímo ve Vaší provozovně.

Sous-vide Banquet

Fotografie ze seminářů a dalších akcí naleznete na facebookové stránce
Banquet: sous-vide ve Vaší kuchyni.

Ke všem potřebným informacím se dostanete nejpohodlněji přes stránku banquet-maso.cz. Naleznete zde základní informace, kontakty, odkazy na semináře, produkty i recepty.

pozadí
pozadí
bile pozadi
bile pozadi
pozadí
bile pozadi
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí
pozadí